Byens beste elektriker

Elektriker Hordvik

Ser du etter en Elektriker Hordvik? Velkommen til Hansen-Elektro for privatkunder. Vi tilbyr elektrikertjenester i Hordvik. Våre dyktige elektrikere kan hjelpe med alt innen elektriske systemer. Kontakt oss for et tilbud fra erfarne fagfolk tilpasset dine behov.

elektriker i bergen

Hvorfor Hansen-Elektro?

Hansen Elektro er ditt lokale valg med over 25 års erfaring innen elektrobransjen. Ledet av Morten Hansen, en erfaren installatør med ekspertise og godkjenning for ulike elektriske installasjoner, sikrer vi deg kvalitet og effektivitet.

Sammen med vårt team, inkludert elektromontørene Egil Knudsen og Ulrick Tveit, fokuserer vi på prosjektarbeid og service. Vi er også stolte av å investere i fremtiden med lærlinger som Steffen Mellingen, som får den beste opplæringen gjennom OKEL-programmet.

Vi tilbyr et bredt spekter av elektrikertjenester i Hordvik, fra installasjoner til reparasjoner, med fokus på detaljer og kvalitet i alt vi gjør. Vårt mål er å sikre at alle våre kunder er fornøyde og trygge på våre tjenester.

Enten du trenger hjelp med å installere ny belysning, sikre strømtilførsel til ditt hjem eller bedrift, eller reparere elektriske apparater, er vi her for å hjelpe. Vårt erfarne team er klare til å løse dine elektriske utfordringer effektivt og til en rimelig pris.

Vi forstår viktigheten av rask respons når det gjelder elektriske problemer. Derfor tilbyr vi også nødservice for akutte situasjoner. Ring oss når som helst, så vil vi være der for å løse problemet så snart som mulig.

Hos Hansen Elektro setter vi kundetilfredshet først. Vi tar oss tid til å lytte til dine behov og gir deg de beste rådene og løsningene basert på vår lange erfaring. Vårt mål er å bygge varige relasjoner med våre kunder, og vi er stolte av det gode ryktet vi har opparbeidet oss i Hordvik.

For din neste elektrikerjobb, husk navnet – Hansen Elektro. Vi er din pålitelige partner når det gjelder elektriske tjenester i Hordvik. Kontakt oss i dag for å diskutere dine behov eller få en gratis vurdering av ditt elektriske prosjekt. Vi ser frem til å hjelpe deg med dine elektriske behov!

elektriker i bergen

Ring oss i dag, eller fyll ut kontaktskjemaet

Hva sier kundene?

Utmerket
Ifølge 13 anmeldelser
Mads A
Mads A
2024-05-16
Vår go-to elektriker. Pålitelig firma og svært hyggelige folk. Anbefales!
Viktigboy
Viktigboy
2024-04-04
Veldig godt samarbeid!
Per Kristian Flygansvær
Per Kristian Flygansvær
2024-03-27
Anbefales på det sterkeste! Hyggelige medarbeidere som utførte jobben raskt og effektivt, samt til avtalt pris. De kom med gode tips og råd underveis, som gjorde sluttproduktet enda bedre enn forventet. Kommer til å anbefale videre.
Jørgen Flatholm
Jørgen Flatholm
2024-03-27
Solid og pliktoppfyllende selskap som leverer høy kvalitet til rett tid og pris. Ble veldig fornøyd med elektroarbeidet som ble utført. Anbefales heretter til alle nære og kjente.
Jan-Eirik Bergesen
Jan-Eirik Bergesen
2022-05-09
Informative og levende
Mikael Tjemsland
Mikael Tjemsland
2021-10-12
Jeg tok kontakt i forbindelse med feilsøk på privat elektrisk anlegg. Ble raskt oppringt og fikk avtale tidspunkt for befaring. Montøren kom til avtalt tid og fant ut av feilen. Han fremsto som hyggelig og dyktig. Bruker de gjerne igjen.
Torstein Farsund
Torstein Farsund
2021-03-14
Kan varmt anbefale Hansen-elektro AS. God pris, høy kvalitet på jobben, hyggelig og punktlig.
Jean-Francois Noel
Jean-Francois Noel
2020-12-14
Excellent work: very efficient, very good quality of execution, attentive to customer need, very polite and professional, pragmatic. The invoice was as predicted without any surprise and reasonable. Excellent price/quality service. Thanks to the others who added comments before me, that's how I found Hansen-elektro, totally agree with the previous 5 stars :-)
elektriker i bergen
Firmabil i sølv

Hvem vi er

Vår installatør, Morten Hansen, har bred erfaring innen elektrofaget. Han er både en dyktig praktiker med øye for detaljer, samt har papirene som skal til for å godkjenne de fleste typer elektriske installasjoner.

Med på laget har vi elektromontør, Egil Knudsen og Ulrick Tveit, som begge er nøkkelpersoner innen prosjektarbeid og service. Bedriften satser på lærlinger, og har for tiden lærlingen; Steffen Mellingen, som er i sitt første av 2,5 år i lære. Selvfølgelig er han påmeldt OKEL for den beste opplæringen.

Rikke Bergesen er vår blide kontormedarbeider.

Kontakt oss:

Morten Hansen – Daglig leder/installatør
morten@hansen-elektro.no

Egil Knudsen – Montør/prosjektleder
egil@hansen-elektro.no

Ulrick Tveit – Montør
ulrick@hansen-elektro.no

Steffen Mellingen – Lærling
steffen@hansen-elektro.no

Skroll til toppen