Installasjon av solceller i Bergen - Hansen-Elektro AS

Solceller Bergen

Trenger du solcellepaneler til taket ditt i Bergen? Vi er en elektrikerbedrift med over 25 års erfaring og eksperter på montering av solceller. Vi har rask levering fra vår leverandør, slik at vi kan komme i gang med installasjon fort. Vi hjelper deg også med å søke gode støtteordninger fra Enova, hvor du kan få opptil 32,500 kroner i støtte når du starter å produsere din egen strøm.

Lurer du på hva det koster å installere solcellepaneler på taket ditt? Vi gir deg en tydelig og konkurransedyktig pris. Ta kontakt med oss for en uforpliktende befaring, så kan vi sammen finne den beste løsningen for ditt hjem eller din bedrift.
solceller på taket til et rødt hus i bergen

Hvorfor solcelleanlegg i Bergen?

Vi vet at solenergi er fremtiden, og vi ønsker å gjøre det enkelt for deg å dra nytte av denne bærekraftige energikilden i Bergen. Med solceller på taket kan du redusere strømregningen og samtidig bidra til et grønnere miljø.

Dette sier kundene

FANTASTISK - 13 Google anmeldelser

Mads A
Mads A
Google anmeldelse
Read More
Vår go-to elektriker. Pålitelig firma og svært hyggelige folk. Anbefales!
Jørgen Flatholm
Jørgen Flatholm
Google anmeldelse
Read More
Solid og pliktoppfyllende selskap som leverer høy kvalitet til rett tid og pris. Ble veldig fornøyd med elektroarbeidet som ble utført. Anbefales heretter til alle nære og kjente.
Per Kristian Flygansvær
Per Kristian Flygansvær
Google anmeldelse
Read More
Anbefales på det sterkeste! Hyggelige medarbeidere som utførte jobben raskt og effektivt, samt til avtalt pris. De kom med gode tips og råd underveis, som gjorde sluttproduktet enda bedre enn forventet. Kommer til å anbefale videre.
Mikael Tjemsland
Mikael Tjemsland
Google anmeldelse
Read More
Jeg tok kontakt i forbindelse med feilsøk på privat elektrisk anlegg. Ble raskt oppringt og fikk avtale tidspunkt for befaring. Montøren kom til avtalt tid og fant ut av feilen. Han fremsto som hyggelig og dyktig. Bruker de gjerne igjen.
Torstein Farsund
Torstein Farsund
Google anmeldelse
Read More
Kan varmt anbefale Hansen-elektro AS. God pris, høy kvalitet på jobben, hyggelig og punktlig.
Jean-Francois Noel
Jean-Francois Noel
Google anmeldelse
Read More
Excellent work: very efficient, very good quality of execution, attentive to customer need, very polite and professional, pragmatic. The invoice was as predicted without any surprise and reasonable. Excellent price/quality service. Thanks to the others who added comments before me, that's how I found Hansen-elektro, totally agree with the previous 5 stars 🙂
elektriker i bergen
Firmabil i sølv

Hvem vi er

Vår installatør, Morten Hansen, har bred erfaring innen elektrofaget. Han er både en dyktig praktiker med øye for detaljer, samt har papirene som skal til for å godkjenne de fleste typer elektriske installasjoner.

Med på laget har vi elektromontør, Egil Knudsen og Ulrick Tveit, som begge er nøkkelpersoner innen prosjektarbeid og service. Bedriften satser på lærlinger, og har for tiden lærlingen; Steffen Mellingen, som er i sitt første av 2,5 år i lære. Selvfølgelig er han påmeldt OKEL for den beste opplæringen.

Rikke Bergesen er vår blide kontormedarbeider.

Kontakt oss:

Morten Hansen – Daglig leder/installatør
morten@hansen-elektro.no

Egil Knudsen – Montør/prosjektleder
egil@hansen-elektro.no

Ulrick Tveit – Montør
ulrick@hansen-elektro.no

Steffen Mellingen – Lærling
steffen@hansen-elektro.no

elektriker i bergen

Ring oss i dag, eller fyll ut kontaktskjemaet

Skroll til toppen