Hansen-Elektro AS

Varmepumpe Bergen

Trenger du hjelp med varmepumper i Bergen? Vi er din lokale ekspert på installasjon og service av varmepumper til konkurransedyktige priser. Kontakt oss i dag for installasjon av varmepumper!

firmabiler til et elektrikerfirma med en grå bygning i bakgrunnen

Hvorfor varmepumper i Bergen?

En varmepumpe er en effektiv måte å redusere energikostnadene på samtidig som den bidrar til å opprettholde et behagelig inneklima året rundt.

Varmepumper fungerer ved å utnytte energien i luften eller jorden utenfor hjemmet ditt, og deretter overføre denne energien inn i huset for oppvarming om vinteren og avkjøling om sommeren. Dette reduserer behovet for tradisjonell oppvarming og luftkjøling, noe som fører til lavere strømregninger og reduserte utslipp av klimagasser.

En av fordelene med varmepumper er deres allsidighet og effektivitet. De kan tilpasses til ulike boligstørrelser og behov, og kan også fungere som luftrenser ved å fjerne fuktighet og partikler fra luften.

Våre erfarne elektrikere i Bergen står klare til å hjelpe deg med installasjon, service og vedlikehold av varmepumper til konkurransedyktige priser. Kontakt oss i dag på telefon eller gjennom kontaktskjemaet!

elektriker i bergen

Ring oss i dag, eller fyll ut kontaktskjemaet

Hva sier kundene?

Utmerket
Ifølge 13 anmeldelser
Mads A
Mads A
2024-05-16
Vår go-to elektriker. Pålitelig firma og svært hyggelige folk. Anbefales!
Viktigboy
Viktigboy
2024-04-04
Veldig godt samarbeid!
Per Kristian Flygansvær
Per Kristian Flygansvær
2024-03-27
Anbefales på det sterkeste! Hyggelige medarbeidere som utførte jobben raskt og effektivt, samt til avtalt pris. De kom med gode tips og råd underveis, som gjorde sluttproduktet enda bedre enn forventet. Kommer til å anbefale videre.
Jørgen Flatholm
Jørgen Flatholm
2024-03-27
Solid og pliktoppfyllende selskap som leverer høy kvalitet til rett tid og pris. Ble veldig fornøyd med elektroarbeidet som ble utført. Anbefales heretter til alle nære og kjente.
Jan-Eirik Bergesen
Jan-Eirik Bergesen
2022-05-09
Informative og levende
Mikael Tjemsland
Mikael Tjemsland
2021-10-12
Jeg tok kontakt i forbindelse med feilsøk på privat elektrisk anlegg. Ble raskt oppringt og fikk avtale tidspunkt for befaring. Montøren kom til avtalt tid og fant ut av feilen. Han fremsto som hyggelig og dyktig. Bruker de gjerne igjen.
Torstein Farsund
Torstein Farsund
2021-03-14
Kan varmt anbefale Hansen-elektro AS. God pris, høy kvalitet på jobben, hyggelig og punktlig.
Jean-Francois Noel
Jean-Francois Noel
2020-12-14
Excellent work: very efficient, very good quality of execution, attentive to customer need, very polite and professional, pragmatic. The invoice was as predicted without any surprise and reasonable. Excellent price/quality service. Thanks to the others who added comments before me, that's how I found Hansen-elektro, totally agree with the previous 5 stars :-)
elektriker i bergen
Firmabil i sølv

Hvem vi er

Vår installatør, Morten Hansen, har bred erfaring innen elektrofaget. Han er både en dyktig praktiker med øye for detaljer, samt har papirene som skal til for å godkjenne de fleste typer elektriske installasjoner.

Med på laget har vi elektromontør, Egil Knudsen og Ulrick Tveit, som begge er nøkkelpersoner innen prosjektarbeid og service. Bedriften satser på lærlinger, og har for tiden lærlingen; Steffen Mellingen, som er i sitt første av 2,5 år i lære. Selvfølgelig er han påmeldt OKEL for den beste opplæringen.

Rikke Bergesen er vår blide kontormedarbeider.

Kontakt oss:

Morten Hansen – Daglig leder/installatør
morten@hansen-elektro.no

Egil Knudsen – Montør/prosjektleder
egil@hansen-elektro.no

Ulrick Tveit – Montør
ulrick@hansen-elektro.no

Steffen Mellingen – Lærling
steffen@hansen-elektro.no

Skroll til toppen