Om oss

Hansen-elektro AS utfører de fleste typer elektriske installasjoner

Hansen-elektro AS er en elektroentreprenør som utfører store og små oppdrag for både private, borettslag og næring, i Bergen og omegn. Vi både utfører, drifter, planlegger og godkjenner elektriske installasjoner.

Vår installatør, Morten Hansen, har bred erfaring innen elektrofaget. Han er både en dyktig praktiker med øye for detaljer, samt har papirene som skal til for å godkjenne de fleste typer elektriske installasjoner. Med på laget har vi elektromontør, Markus Kvalvik, en nøkkelperson innen prosjektarbeid og service.

Bedriften satser på lærlinger, og har for tiden to lærlinger; Ulrik Tveit, som er i sitt siste halvår av 2,5 år i lære og Steffen Mellingen, som startet læretiden sommeren 2023. Selvfølgelig er de begge påmeldt OKEL for den beste opplæringen.

Rikke Bergesen er vår dyktige saksbehandler.

Bli bedre kjent med oss på vår Facebook eller Instagram. Lik og del gjerne våre innlegg for å få oppdateringer og bli inspirert!

Kontakt oss
© 2023 Hansen-Elektro AS
Utvilket av:
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram